امروز جمعه ۱۰ آذر ۱۴۰۲
صفحه اصلی
اهداف راهبردی
خط مشی
چشم انداز و ماموریت
ارزش های سازمانی
آرشیو اخبار
سمولینا
سمولینا چیست ؟
دانلود مجله سمولینا
گالری
گالری تصاویر
گواهینامه،لوح و تندیس ها
محصولات
ویژگی های کیفیتی
گالری محصولات
کنترل کیفیت
تحقیق و توسعه
مقالات
دانلود خبرنامه علمی
غلات
خرید گندم
استخدام
آخرین مقالات ارسال شده
[ نمایش عناوین ]
[ صفحه اصلی بخش ]
روش های تجزیه ای مبتنی بر آنالیز پروتئین ها برای تعیین اختل...
روش های تجزیه ای مبتنی بر آنالیز پروتئین ها برای تعیین اختلاط گندم تریتیکوم آئستیوم در پاستا
[ ادامه مطلب ]
خواص فراسودمند جوانه گندم
خواص فراسودمند جوانه گندم
[ ادامه مطلب ]
بررسی ویژگی های رئولوژیکی و شیمیایی ارقام گندم دوروم ایرانی
بررسی ویژگی های رئولوژیکی و شیمیایی ارقام گندم دوروم ایرانی
[ ادامه مطلب ]
بررسی تأثیر افزودن نمک بر خصوصیات رئولوژيكي خمير وكيفيت نها...
بررسی تأثیر افزودن نمک بر خصوصیات رئولوژيكي خمير وكيفيت نهايي پاستا
[ ادامه مطلب ]
بررسی افزودن نمک و کاهش اسیدیته بر خصوصیات ورآمدگی گلوتن
بررسی افزودن نمک و کاهش اسیدیته بر خصوصیات ورآمدگی گلوتن
[ ادامه مطلب ]
ارزيابي خصوصيات حسي و مكانيكي ماكاروني توليدي با آرد نول، س...
ارزيابي خصوصيات حسي و مكانيكي ماكاروني توليدي با آرد نول، سمولينا و مخلوط اين دو
[ ادامه مطلب ]
اثر حرارت دهی با دمای ثابت 120 درجۀسانتی گراد بر عدد پراکسید...
اثر حرارت دهی با دمای ثابت 120 درجۀسانتی گراد بر عدد پراکسید جوانه گندم حاصل از آسیابانی گندم دوروم
[ ادامه مطلب ]
پاستای جوانه گندم
پاستای جوانه گندم
[ ادامه مطلب ]
پیش بینی اقتصادی برای صنعت پاستای ایران
پیش بینی اقتصادی برای صنعت پاستای ایران
[ ادامه مطلب ]
استفاده ازغذاهای دریایی به عنوان ترکیبات فراسودمند درپاستا
استفاده ازغذاهای دریایی به عنوان ترکیبات فراسودمند درپاستا
[ ادامه مطلب ]
1
2
3
>>
آخر
جستجو
آرشیو مقالات قبلی
آبان 1391
آخرین مقالات
روش های تجزیه ای مبتنی بر آنالیز پروتئین ها برای تعیین اختلاط گندم تریتیکوم آئستیوم در پاستا
خواص فراسودمند جوانه گندم
بررسی ویژگی های رئولوژیکی و شیمیایی ارقام گندم دوروم ایرانی
بررسی تأثیر افزودن نمک بر خصوصیات رئولوژيكي خمير وكيفيت نهايي پاستا
بررسی افزودن نمک و کاهش اسیدیته بر خصوصیات ورآمدگی گلوتن
ارزيابي خصوصيات حسي و مكانيكي ماكاروني توليدي با آرد نول، سمولينا و مخلوط اين دو
اثر حرارت دهی با دمای ثابت 120 درجۀسانتی گراد بر عدد پراکسید جوانه گندم حاصل از آسیابانی گندم دوروم
پاستای جوانه گندم
پیش بینی اقتصادی برای صنعت پاستای ایران
استفاده ازغذاهای دریایی به عنوان ترکیبات فراسودمند درپاستا
تـاثیر افزودن اینولین بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر مـاکـارونی
اصلاح الگوی تولید، مصرف و امنیت و سلامت غذایی در حوزه گندم و ارد
اهمیت و اثر نشاسته آسیب دیده در نان و روش های کاهش آن
تاثیر نشاسته مقاوم در کیفیت ماکارونی
اهمیت گندم،نان وماکارونی درتغذیه
تمامی حقوق این سایت متعلق به
شرکت آرد زر
می باشد .
طراحی و پیاده سازی :
شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات راه آفتاب
در حال حاضر شما از مرورگر Internet Explorer نسخه 6 یا 7 استفاده می کنید ، خواهشمند است از نسخه بالاتر این مرورگر استفاده کنید یا مرورگر
Mozilla Firefox
را که توصیه ما نیز می باشد از اینجا
دانلود
کنید!