امروز شنبه ۹ اسفند ۱۳۹۹
صفحه اصلی
اهداف راهبردی
خط مشی
چشم انداز و ماموریت
ارزش های سازمانی
آرشیو اخبار
سمولینا
سمولینا چیست ؟
دانلود مجله سمولینا
گالری
گالری تصاویر
گواهینامه،لوح و تندیس ها
محصولات
ویژگی های کیفیتی
گالری محصولات
کنترل کیفیت
تحقیق و توسعه
مقالات
دانلود خبرنامه علمی
غلات
خرید گندم
استخدام
خواص فراسودمند جوانه گندم
۱۳۹۱ سي آبان
ارسال لینک مطلب به :
لینک ثابت
|
نسخه ی چاپی
|
ارسال برای دوستان
|
نظرات
خواص فراسودمند جوانه گندم
نظرات ارسال شده
[ ارسال نظر ]
ارسال نظر
نام شما
ایمیل
وب سایت
عدم نمایش اطلاعات برای کاربران
شرح نظر
عبارت زیر را در کادر وارد کنید
جستجو
اطلاعات مطلب
گروه
بازدید
4882
آخرین مقالات
روش های تجزیه ای مبتنی بر آنالیز پروتئین ها برای تعیین اختلاط گندم تریتیکوم آئستیوم در پاستا
خواص فراسودمند جوانه گندم
بررسی ویژگی های رئولوژیکی و شیمیایی ارقام گندم دوروم ایرانی
بررسی تأثیر افزودن نمک بر خصوصیات رئولوژيكي خمير وكيفيت نهايي پاستا
بررسی افزودن نمک و کاهش اسیدیته بر خصوصیات ورآمدگی گلوتن
ارزيابي خصوصيات حسي و مكانيكي ماكاروني توليدي با آرد نول، سمولينا و مخلوط اين دو
اثر حرارت دهی با دمای ثابت 120 درجۀسانتی گراد بر عدد پراکسید جوانه گندم حاصل از آسیابانی گندم دوروم
پاستای جوانه گندم
پیش بینی اقتصادی برای صنعت پاستای ایران
استفاده ازغذاهای دریایی به عنوان ترکیبات فراسودمند درپاستا
تـاثیر افزودن اینولین بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر مـاکـارونی
اصلاح الگوی تولید، مصرف و امنیت و سلامت غذایی در حوزه گندم و ارد
اهمیت و اثر نشاسته آسیب دیده در نان و روش های کاهش آن
تاثیر نشاسته مقاوم در کیفیت ماکارونی
اهمیت گندم،نان وماکارونی درتغذیه
تمامی حقوق این سایت متعلق به
شرکت آرد زر
می باشد .
طراحی و پیاده سازی :
شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات راه آفتاب
در حال حاضر شما از مرورگر Internet Explorer نسخه 6 یا 7 استفاده می کنید ، خواهشمند است از نسخه بالاتر این مرورگر استفاده کنید یا مرورگر
Mozilla Firefox
را که توصیه ما نیز می باشد از اینجا
دانلود
کنید!