ویژگی های کیفیتی 
محصولات اصلی تولید محصولات جانبی تولید
  • آرد نول
  • آرد ستاره
  • آرد بربری غنی شده
  • آرد تافتون و لواش غنی شده
  • آرد سنگک
  • آرد کامل
  • آرد ماکارونی
  • سمولینا
  • سبوس
  • جوانه گندم
ویژگی های کیفیتی آرد

ردیف

نام محصول

رطوبت

خاکستر خشک

گلوتن

پروتئین

دانه بندی

روی الک 475µ

روی الک 180µ

روی الک 125µ

زیر الک 125µ

1

آرد نول

max14.2

0.380-0.500

20-27

7-10

-

max5

max20

min75

2

آرد ستاره

max14.2

0.501-0.700

min26

min11

-

max10

max30

min60

3

آرد بربری غنی شده

max14.2

0.701-0.851

min26

min11

max2

max18

max30

min50

4

آرد تافتون و لواش غنی شده

max14.2

0.851-1.225

min25

min11

max2.5

max20

max32.5

min45

5

آرد سنگک

max14.2

1.226-1.475

min24

min11.5

max5

max25

max30

min40

6

آرد کامل

max12.5

1.476-1.600

min23

min12

max5

max25

max30

min40

7

آرد ماکارونی

max14.2

max 0.650

-

min12

-

min10

min35

max55

8

سمولینا

max14.2

0.650-0.750

-

min12.5

حداقل 90 درصد بین الک 150µ-350µ


تمامی حقوق این سایت متعلق به شرکت آرد زر می باشد .
طراحی و پیاده سازی : شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات راه آفتاب
در حال حاضر شما از مرورگر Internet Explorer نسخه 6 یا 7 استفاده می کنید ، خواهشمند است از نسخه بالاتر این مرورگر استفاده کنید یا مرورگر Mozilla Firefox را که توصیه ما نیز می باشد از اینجا دانلود کنید!